Декоративни

Намерени 41 резултата.
 • VALUE PB X A60

  Eurolux VALUE PB X A60

  Декоративен аспиратор 

  Капацитет  400 m3/h

  Mеталo- касетъчни филтри

  198.90 лв
 • CONE A60 PB X

  LINO CONE A60 PB X

  Декоративен аспиратор FABER

  Капацитет  402 m3/h

  Mеталo- касетъчни филтри

  284.90 лв
 • RAY XV A60

  FABER RAY XV A60

  Декоративен аспиратор FABER

  Капацитет  410 m3/h

  Mеталo - касетъчни филтри

  434.90 лв
 • STRIP EG10 X A60

  FABER STRIP EG10 X A60

  Декоративен аспиратор FABER

  Капацитет  900 m3/h

  Mеталo- касетъчни филтри

  458.90 лв
 • H53.6S

  LINO H53.6S

  Декоративен аспиратор LINO

  Капацитет  900 m3/h

  Сензорно управление

  398.90 лв
 • P 60S

  LINO P 60S

  Декоративен аспиратор LINO

  Капацитет  736 m3/h

  Двутурбинен мотор

  628.90 лв
 • STRIP EG10 X A90

  FABER STRIP EG10 X A90

  Декоративен аспиратор FABER

  Капацитет  900 m3/h

  Mеталo- касетъчни филтри

  498.90 лв
 • STRIP NT EG8 PB X A90

  FABER STRIP NT EG8 PB X A90

  Декоративен аспиратор FABER

  Капацитет  800 m3/h

  Mеталo- касетъчни филтри

  368.90 лв
 • GYZA EG8 PB X A90

  FABER GYZA EG8 PB X A90

  Декоративен аспиратор FABER

  Капацитет  705 m3/h

  Mеталo - касетъчни филтри

  484.90 лв
Намерени 41 резултата.

Филтър

Опции за филтриране

Марка
 1. Concepta (3)
 2. Eurolux (1)
 3. FABER (31)
 4. LINO (3)
 5. SAMSUNG (3)
Цена
 1. 0.00 лв. - 1549.90 лв.  (41)
Размери (широчина)
 1. 0 см. - 59 см. (2)
 2. 60 см. - 75 см. (17)
 3. 76 см. - 90 см. (19)
- Ok
Капацитет
 1. 0 м³/ч - 500 м³/ч (9)
 2. 501 м³/ч - 700 м³/ч (13)
 3. 701 м³/ч - 1000 м³/ч (19)
- Ok